Traficanţi de haşiş, încătuşaţi în flagrant. Vindeau o doză cu 1 000 de lei // VIDEO

Screenshot_4

Doi indivizi cu vârstele de 26 şi respectiv 32 ani, domiciliaţi în capitală, au fost încătuşaţi de forţele de ordine în momentul realizării substanţelor narcotice în proporţii mari. Operaţiunea de reţinere a avut loc ieri 17 august, organizată şi desfăşurată de către angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău în colaborare cu Departamentul Instituţiilor Penitenciare şi cu suportul angajaţilor BPDS “Fulger’ a IGP.

În scopul reţinerii acestora în flagrant delict au fost organizate achiziţii de control, în urma cărora aceştia au fost capturaţi cu tot cu dozele de droguri pregătite pentru vânzări. Fiind efectuate percheziţii autorizate asupra lor, poliţiştii au depistat şi ridicat pacheţele din polietilenă cu substanţe asemănătoare haşişului, precum şi mijloace financiare în sumă de 8 000 lei, obţinute în urma vânzărilor de droguri.

La faţa locului probele au fost sigilate, iar bănuiţii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri. Aceștia şi-au recunoscut complicitatea în traficul ilegal de droguri. Potrivit primelor informaţii, o doză de haşiş o vindeau consumatorilor de droguri la preţul de 1 000 lei. Ei au fost reţinuţi în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru punerea în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice în scop de înstrăinare. Conform legii penale în vigoare, indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By