14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Sluga lui Țopa de la Jurnal TV a întrecut măsura numind oaie o vice-președintă de partid

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Misoginul Cheianu nu se potolește și trece la atacat femei ! A numit-o oaie pe o politiciană de la Chișinău.

Aservirea oligarhului Victor Țopa îl orbește tot mai mult pe jurnalistul Constantin Cheianu. Acum nu-i este de ajuns emisiunea “Ora de Ras” pentru a numi în tot felul oamenii  are nu sunt de acord cu el. El s-a mutat și pe Facebook, iar cea mai proaspătă victimă este Daniela Bodrug vicepreședintele Mișcării Populare Antimafie, pe care o numește oaie.

“Iar oaia asta”, a comentat Cheianu observația civilizată și diplomată a Danielei Bodrug. Aceasta intervenise pentru ai face observație lui Cheianu după ce el îl luase la rost, într-un limbaj bădărănesc, pe un internaut care era nemulțumit că Platforma DA a mințit și s-a transformat în partid.

Constantin Cheianu este cunoscut pentru ofensele aduse tuturor celor care nu sunt de acord cu opiniile sale și ale trustului Jurnal al oligarhului Victor Țopa. Din cauza acestui limbaj Cheianu și partenerul său de emisiune, Anatol Durbală, au reușit să răscoale și locuitorii orașului Orhei, care au protestat de mai multe ori în fața Jurnal TV și au cerut închiderea acestui post după ce au fost numiți idioți, “târfe politice” și au fost comparat cu naziștii.

 

sursa: hotnews.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img