Platforma DA, huiduită și alungată din Orhei: Sunt nişte corupţi și mincinoşi

Screenshot_1

Zeci de oameni s-au adunat, duminică, în faţa Casei de Cultură din Orhei pentru a protesta împotriva Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, membrii căreia, în frunte cu liderul Andrei Năstase, au organizat o întâlnire de partid.

Manifestanţii au cerut reprezentanţilor DA să plece din Orhei, menționând că oamenii corupți nu au ce căuta în localitatea lor. Totodată, orheienii i-au acuzat pe membrii Partidului DA, condus de interlopii fugari Victor și Viorel Țopa, implicaţi în frauda de la BEM, că i-au jignit în repetate rânduri, inclusiv în cadrul emisiunilor de la Jurnal TV, controlat de Victor Ţopa.

„Suntem aici toţi cetăţenii adevăraţi ai Republicii Moldova, suntem aici pentru a protesta ca de obicei paşnic contra Platformei DA, contra Jurnal TV. Pe parcursul anilor aceştia au demonstrat că sunt nişte corupţi, nişte mincinoşi care înjosesc poporul său şi sunt conduşi de doi oligarhi fugari care se află acum în Germania”, a spus preşedintele fracţiunii „Pentru Orhei”, Pavel Berjanu pentru Publika.md.

Membrii partidului DA nu au reacţionat în nici un fel la protestul şi învinuirile oamenilor, notează sursa.

Locuitorii orașului Orhei au protestat anterior şi în faţa sediului postului de televiziune Jurnal TV. Amintim că realizatorii emisiunii „Ora de ras”, Constantin Cheianu și Anatol Durbală, i-a ofensat pe cei peste 30 de mii de orheieni, numindu-i „rătăciți” și „bătuți cu leuca în cap” pentru decizia lor democratică de a-și alege primarul.

În aceeași emisiune, tinerii din Republica Moldova au fost numiți „idioți”, „târfe politice” și au fost comparați cu naziștii.

You may also like

Comments are closed.

By