Organizaţia teritorială a PLDM din Străşeni părăseşte formațiunea

PLDM1

Organizaţia teritorială a PLDM din Străşeni se retrage din rândul formaţiunii şi aderă la PPEM, sub conducerea lui Iurie Leancă. O declaraţie în acest sens a fost semnată astăzi de 24 de persoane şi remisă ulterior portalului Deschide.MD. Liberal-democraţii îşi argumentează decizia prin „situaţia de incertitudine şi decepţie faţă de tot ce se întîmplă în interiorul Partidului.

Semnatarii mai spun că în toată perioada de activitate în partid s-a mimat democraţia, iar în consecinţă au plecat oameni de valoare. Mai spun ei, că PLDM are astăzi un nou Preşedinte şi conducere a Partidului, care deşi sînt niste oameni buni, nu îi mai reprezintă.

Declaraţie a Organizaţiei Teritoriale Străşeni a PLDM:

Prin prezenta noi,membrii OT Străşeni a PLDM,cei care am conceput Partidul la nivel raional,care am crescut şi am acumulat experienţe inedite în cadrul PLDM,care am adus printre cele mai bune rezultate în scrutinele electorale şi care am fost totdeauna loiali si implicaţi plenar,astăzi aflîndu-ne în situaţie de incertidune şi decepţie faţă de tot ce se întîmplă în interiorul Partidului,declarăm:

Ne retragem din rîndurile membrilor PLDM.

La baza unei asemenea decizii,care este cea mai grea şi cea mai dificilă pe care a luat-o vre-o dată Organizaţia Teritorială,sînt mai multe cauze şi anume:

- în toată periada de activitate în partid,mimînd democraţia în luarea deciziilor,am pierdut sau am predispus să plece oameni de valoare,astfel,toate notorietaţile care prin carisma,înţelepciunea,cumsecadenia şi competenţele lor au făcut ca noi să fim atraşi, să facem parte din echipă,astăzi din varii motive nu se mai regăsesc în Partid;

- astăzi avem un nou Preşedinte şi conducere a Partidului,care deşi sînt niste oameni buni,considerăm ca nu ne mai reprezintă. Absolut straniu,candidaturile care au fost înaintate la Congres,care în viziunea noastră sub toate aspectele meritau să fie aleşi lideri de Partid,într-un mod misterios sub diferite pretexte au renunţat,ceea ce ne duce la gîndul că din nou se face un joc ascuns a cuiva.

- credem,ca în componenţa şi în situaţia în care ne aflăm nu vom putea aduce spre implimentare obiectivele şi Programul Partidului,nu vom putea susţine primarii care se află la guvernare locală şi nu vom mai putea obtine increderea oamenilor.

După mai multe discuţii în cadrul OT,mobilizaţi,cu aceeaşi sete şi dorinţă de a schimba în mai bine soarta ţării şi a raionului nostru,sau conturat două oportunitaţi sau formaţiuni de dreapta prin care am putea să ne aducem aportul,acestea fiind PAS şi PPEM,adică tot foştii noştri colegi.
În urma unei analize minuţioase si profunde,plasînd accentul pe profesionalism,pe coeziune în partid,pe carisma şi fermitatea liderului,valorile promovate,am decis:

Aderăm la PPEM,sub conducerea lui Iurie Leancă.

La adoptarea prezentei declaraţii au participat,Preşedintele şi Secretarul OT Străşeni a PLDM,membrii Biroului Politic Raional,Consiliul Politic Raional,Fracţiunea PLDM din cadrul Consiliului Raional Străşeni,Primarii PLDM si membrii activi.În urma inventarierei membrilor PLDM din cei 520 care au confirmat calitatea de membru,352,inclusiv 6 consilieri raionali,48 consilieri locali,au dat mandat şi acordul ,ca cei menţionaţi mai sus, conducerea Organizaţiei Teritoriale,să-i reprezinte pentru semnarea declaraţiei şi alipirea la PPEM,dovadă fiind semnăturile de mai jos:

get_img

You may also like

Comments are closed.

By