Oleg Năstase sau Andrei Brega? Imaginea care crează confuzie între susținătorii forțelor de opoziție

IMG_2016-08-31-183302-768x355

Văzând că au fost luați peste picior cu ideea lor nemaipomenită de a înainta doi candidați pe un singur loc, sau mai bine zis un candidat pe două, în fine patru coaie-ntro căldare (inspirat din Natalia Morari), Maia Năstase a decis să se transforme în Andrei Brega, mai bine zis să-i fure din imagine. Imaginea de mai sus a fost difuzată de postul de știri care aparține lui Victor Țopa, nașul de cununie a lui Andrei … și deja și al Maiei.

V-ați încurcat? Nu vă faceți griji. Cu asemenea terci în cap umblă de cel puțin un an votanții numiți în popor martori a lui Țopa sau Urmașii Știrilor Jurnal TV de a 7-a zi. Și parcă fizic nu-s afectați. Au destulă forță să împingă polițiștii să rupă ușile parlamentului să arunce cu ouă și cu pietre sau să le arate degetul mijlociu combatanților. Capul? Păi la ce le trebuie cap unor sectanți ? Capul e periculos pentru ei. Cu cap nu faci revoluții și nici nu dormi un an în corturi în timp ce boșii își bronzează pântecele burdușite cu paella în Mallorca.

În fine, felicitări, Oleg. Acum ai sosie. Care, chiar dacă are la Frankfurt un Mercedes de câteva milioane furat din AIR MOLDOVA, a decis să meargă cu bicicleta, ca să-ți copieze modul de viață de care este atât de departe…

#andreibrega #andreisandu #maianăstase #eunumătemdelisapet

sursa: livenews.md

You may also like

Comments are closed.

By