#NuMăTem. Sunt în Frankfurt // Năstase, Țopii, Usatîi, luați în râs de internauți

usatii-nastase-karamalak

Acțiunile de protest care urmează să fie organizate de către membrii și simpatizanții partidelor de opoziție au stârnit multe controverse, inclusiv  în spațiul online. Reacția internauților nu s-a lăsat mult așteptată, aceștia luând în derâdere intențiile ascunse ale lui Năstase și Usatîi, principalii organizatori ai acestor acțiuni.

Victor Topa

Miercuri, pe o rețea de socializare a fost publicată o serie de colaje care ironizează pe seama celor mai de vază promotori ai campaniei #NuMăTem, printre care Victor și Viorel Țopa, Renato Usatîi, Andrei Năstase, Mihail Gofman, Sergiu Sagaidac ș.a. Internauții iau în derâdere faptul că deși afirmă că nu se tem și îndeamnă cât mai mulți cetățeni să iasă la protest, practic niciunul dintre organizatorii acțiunilor de protest nu se află în țară.

Reamintim că liderii Partidului DA și PPPN, Andrei Năstase și Renato Usatîi, au anunțat organizarea unor acțiuni masive de protest la 27 august, când va avea loc sărbătorirea Zilei Independenței. După cum recent a scris presa, ultimele acțiuni de planificare a protestelor au avut loc la Moscova, unde Năstase s-a întâlnit cu Usatîi. Jurnaliștii au mai scris că, tot la Moscova, Năstase s-a întâlnit cu interlopul Grigore Karamalak, condamnat în R. Moldova și anunțat în căutare internațională.

Usatii-Nastase-KaramalakVictor TopaViorel TopaGofmanSagaidac

sursa: argumentul.info

You may also like

Comments are closed.

By