11 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Mă retrag din presă

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

La începutul lui august scriam că Maia Sandu și Năstase vor merge separat în alegeri, pentru că nu pot ajunge la un numitor comun. A urmat conferința din 8 august în care cele două partide au anunțat că merg împreună în alegeri. Eu scriam că există disendiuni serioase între Sandu și Năstase pentru că, vorba Moscaliei Morari, Maia Are Coaie, iar Andrei se presupune că tot le are, iar cei din platformă îmi arătau cu degetul la tâmplă făcând mișcarea caracteristică semnului demenței. Nu operez cu informație falsă. Nu-mi stă în fire. Anume din acest motiv am continuat să scriu că cele două partide vor înregistra candidați difețiți. Lucrul dat nu avea cum să nu provoace vomă pe facebook și spume la gura manipulaților de jurnal – un public pe care îl respect, pentru că nu-i vinovat sărmanul. Așa cum nu sunt nici cei intoxicați cu salmonela, de exemplu…

În fine iată că astăzi apare confirmarea: http://deschide.md/ro/stiri/politic/246/Andrei-N

Probabil că la 8 august au avut în vedere că merg împreună, adică împreună cu PD-ul, PLDM-ul PL-ul, PN-ul, PSRM-ul și restul, doar că fiecare cu propriul partid. AdiCĂ CĂ merg în general. Încerc și eu să le găsesc o explicație… Dar nu a rămas mult. Mâine o vedem pe a lor. Una de care vom râde în hohote.

Nu vi-i rușine, dragi politicieni să mințiți? Și de data asta ați mințit pentru că sunteți destul de fricoși ca să puteți spune adevărul: Fiecare trage la turta lui și vă doare fix în cot de popor. Anume din acest motiv nu puteți decide cine merită să reprezinte struțo-cămila Năstaso-Filatelisto-Coioasă. Nu, voi nu încercați să-l găsiți pe cel mai bun dintre voi. Voi faceți altceva – vă târguiți. Și care e miza târgului? Sufletele din PMAN? Treaba voastră…

Nu știu dacă ați observat, dar de fiecare dată când scriu sau spun ceva, acel ceva se confirmă și se reconfirmă în timp. De ce oare? Poate pentru că spun adevărul, iar politicienii manipulează? Moldovenilor le plac falșii eroi și de aceea le este mai plăcut să înghită cu nesaț minciunelile și manipularea dulce a Năstașilor decât adevărul crud și dur pe care îl scrie presa fără finanțare de la Frankfurt.

În scurt timp vor urma alte confirmări. Sper să nu vă înecați cu prea mult adevăr.

P.S. Era să uit. Titlul “Mă retrag din presă” are și o continuare: atunci când moldova va scăpa de fariseii din politică, de agenții Moscovei și de jurnaliștii plătiți din banii BEM sau cei din carnețelul lui Platon. PROMIT!

autor: Gabriel Călin

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img