LOFTURI, MOFTURI ȘI IAURTUL LUI MACHEDON // Cum își hrănește Năstase oamenii (FOTO)

nastase A

Ocupându-i locul lui Filat pe eșichierul politic (mai bine zis ceea ce a mai rămas din acel loc), Năstase i-a împrumutat și obiceiurile. Exact ca și Vlad Filat, Năstase își tratează diferit partenerii. Dacă pentru unii de care are nevoie e gata să rupă cămașa de pe el (vorba cântecului), altora le dă maximum un Iaurt. Și la propriu, și la figurat. Mai ales dacă-i are deja în buzunar.

Un admirator secret de-a lui Năstase, care probabil îl urmărește permanent, ne-a trimis două poze făcute la data de 29 iulie lângă clădirea ANRE. În ele vedem cum liderul revoluției îi dă iaurt, prospăt cumpărat, lui Alexandru Machedon de la Starnet, îl știți voi, nepotul judecătoarei cinstite. Bine că măcar un iaurt i-a luat, oamenilor din PMAN, nici măcar atât nu a binevoit să le dea.

nastase iaurt.jpg8 nastase iaurt

În schimb, astăzi, pe Viorel Cibotaru, de la PLDM, Năstase l-a hrănit la LOFT cu o masă copioasă, la terasa din spate a localului. Pesemne că de el avea nevoie mai mult decât de Machedon, care deja îi stă în buzunar și de aceea nu s-a sfiit să cheltuie din banii revolutiei de Mallorca pe bucate din acest meniu: http://loftchisinau.com/?page_id=41. Posibil că masa de la LOFT a fost de fapt un MOFT a lui Cibotaru, caruia i s-a urcat la cap funcția de ditamai președinte al unui partid mort, dar de care are nevoie atât de mult Țopa. În fine, cert este că la finalul prânzului copios, (puțin mai ieftin decât cele de pe Mallorca ce-i drept) Năstase i-a strâns tare-tare mâna lui Cibotaru.

Așa-s politicienii în ziua de azi: cu unii mofturi, iar altora – iaurt.

You may also like

Comments are closed.

By