Leancă vorbește despre rivalitatea Maiei Sandu contra lui Năstase: „Are nevoie de loc de muncă pentru că stă de câteva luni și nu-și găsește ocupație”

leanca

Unul din principalele motive pentru care partideșe de opoziție PAS și PPDA n-au reușit să convină asupra alegerii unui candidat comun sunt ambițiile liderilor acestor partide. Despre aceasta a scris liderul PPEM pe pagina sa de Facebook. Politicianul s-a referit la Maia Sandu care, în opinia lui, își dorește să ajungă președinte pentru că își caută un loc de muncă după ce deja de mai multe luni stă fără ocupație.

„Tot ce v-au spus Maia Sandu și Andrei Năstase în urmă cu două săptămâni, că vor veni cu candidat de dreapta, a fost doar o demagogie ieftină. Acești oameni nu se pot înțelege dintr-un simplu motiv: unuia nu-i dă voie stăpânul, iar celălalt are nevoie de loc de muncă pentru că stă de câteva luni și nu-și găsește ocupație după ce a plecat din funcția de ministru în guvernul PD-PCRM-PLDM. Amândoi își joacă acum cartea vieții, au visat prea mult la funcția asta ca să abandoneze. Problema este alta: acești doi oameni care au mințit populația că vor merge cu un candidat unic vor să fie președinte? Ei și-au început drumul spre Președinție cu o mare păcăleală și o bătaie de joc față de oameni”, a declarat Leancă.

 

Reamintim că astăzi, atât Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, cât și Partidul „Demnitate și Adevăr”, condus de Andrei Năstase au anunțat lansarea procesului de colectare a semnăturilor pentru participarea liderilor acestora în alegerile prezidențiale. Anterior, liderii PLDM, PPDA și PAS au semnat o declarație comună care spune că cele 3 formațiuni vor înainta un candidat unic pentru scrutinul din 30 octombrie.

You may also like

Comments are closed.

By