Jurnaliștii moldoveni au descoperit America! Tehnici de manipulare de 2 cenți folosite de argații clanului Lucinschi!

gofman

Astăzi Jurnal.md mai publică un articol de genul celui din FORBES – un fel de petardă jurnalistică. De data asta, titlul sună și mai penibil: Presa din SUA: Al doilea martor este gata să colaboreze cu FBI pentru a depune mărturii împotriva lui Plahotniuc.

În articol se face referire la un oarecare megaportal american. Simple cercetări demonstrează că de data asta petarda pe lângă faptul că e oarbă mai și pute. Nu de alta, dar în primul rând, intellinews.com e un site care nu are nici un rating în SUA, clasându-se, potrivit Alexa.com pe locul 313000 în lume. Ca să înțelegeți, până și jurnal.md are un rating de trei ori mai mare, chiar dacă are un bazin potențial de doar 3 milioane de moldoveni, față de sutele de milioane de americani ale intellinews.com.

Screen Shot 2016-08-04 at 6.03.59 PM

Screen Shot 2016-08-04 at 6.08.13 PM

Ce vrem să spunem cu asta ? Că intellinews e un site de petarde pe care sunt plasate materiale contra cost. Și da, nici măcar nu e american ci e din UK, iar pagina de facebook al intellinews are puțin peste 1 mie de simpatizanți.

Dacă Jurnal.md publică orice rahat, atunci Agora.md a decis să pună o știre făcând referire la un site cu un rating puțin mai mare (în mintea comanditarului), probabil tot rugați fiind (nu cred că stă cineva din redacția agora.md și citește http://www.oann.com în permanență.) Site-ul acestei semiteleviziuni-semistudiou (de genul celui al Natașei – Media Sapiens) este clasat mai sus ca precedentul.
Screen Shot 2016-08-04 at 5.54.29 PM

Dar, totodată, e mai slab cotat de Alexa.com decât unimedia.md – produs vândut lui Filat (care a plătit din BEM) de băieții de la Agora.
Screen Shot 2016-08-04 at 5.54.14 PM
Video-urile de pe canalul de youtube al acestei mega televiziuni acumuleaza câteva sute de vizualizări pe zi – atît de populară e această televiziune…
Screen Shot 2016-08-04 at 6.32.27 PM

Sper că nu trebuie să explic nimănui că prietenii lui Gofman încearcă cu disperare să creeze în Republica Moldova impresia precum că toată America așteaptă cu sufletul la gură arestul lui Plahotniuc și că toate buletinele de știri și paginile ziarelor condamnă regimul de la Chișinău.

Data viitoare o să vă spunem cât au costat aceste megasensații.

Slabă, proastă și învechită această modalitate de manipulare. Găsiți ceva mai nou și nu-i mai credeți proști pe Moldoveni, natașelor!

Dacă credeți că doar manipularea grosolană vă mai poate salva, atunci coliva vastră e tot mai aproape de a fi devorată de moldovenii flămînzi de adevăr.

Felicitări, Moldova! În curând scăpăm de cei care v-au dat salariile în caloși, fii lor, amantele lor, argații lor și mincinoșii care i-au slujit din 90 încoace.

You may also like

Comments are closed.

By