Jasmin despre ziaristele care au primit cadouri de la Ilan Shor – apropo la Gonța și bolidul Porsche primit cadou?

shor jasmin

Interpreta Jasmin, soția primarului de Orhei, Ilan Șor, a reacționat pe Facebook, la scurt timp după ce soțul acesteia a fost eliberat din izolator și transferat în arest la domiciliu. Interpreta scrie că, împreună cu copiii, a așteptat cu nerăbdare această zi.

„Mă bucur mult că soțul meu Ilan Șor e din nou alături de familie. Împreună cu copiii așteptam cu nerăbdare această zi și vom fi alături de el până la demonstrarea nevinovăției. Sunt uimită și dezgustată de postările împotriva lui Ilan pe care le pun anumite pretinse jurnaliste, care au beneficiat direct de avantaje, ajutor, cadouri de la soțul meu. Este o ipocrizie fără margini să se dea acum în spectacol, atât ele cât și instituțiile de presă pe care le reprezintă. Ele nu fac presă, ele încearcă să ascundă de fapt anumite lucruri care mai devreme sau mai târziu vor fi publice. Atacurile lor împotriva lui Ilan nu vor acoperi adevărul!”, a scris Jasmin.

Primarul de Orhei, Ilan Shor, a fost eliberat din izolator și plasat în arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de către magistrații de la Curtea de Apel.

Aceștia au admis recursul avocaților împotriva deciziei Judecătoriei Buiucani de a-i administra arest preventiv pentru 30 de zile. Asta după ce, Judecătoria Buiucani a prelungit pe 24 iulie mandatul de arest al acestuia pentru 30 de zile.

Primarul de Orhei este bănuit într-un dosar penal intentat pentru escrocherie în proporții deosebit de mari, spălare de bani și acordare de credite neperformante în perioada în care a deținut funcția de președinte al consiliului de administrație al BEM.

Amintim că Familia Filat, a beneficiat de mai multe transferuri și bunuri (pe care avocații ex-premierului le-a numit cadouri otrăvite) din partea lui Ilan Shor, printre care se numără și Porsche-ul confiscat de CNA al jurnalistei Angela Gonța, fosta vedetă PROTV.

You may also like

Comments are closed.

By