Focuri de armă la frontiera cu România: Un ”contrabandist” de țigări, prins în flagrant // FOTO

Screenshot_7

Polițiștii de frontieră au depistat un moldovean în timp ce încerca să treacă ilegal peste frontiera de stat 5125 pachete de ţigări, cu timbru de acciză R. Moldova.

Tânărul a fost observat, în data de 17 august, în jurul orei 21.30, pe direcția Bosia – Zagarancea, în timp ce transporta mai multe colete spre malul râului Prut. La apariţia poliţiştilor de frontieră, acesta a abandonat coletele şi a încercat să fugă. Pentru că bărbatul nu s-a supus somaţiei prin voce, poliţiştii de frontieră au xecutat patru focuri de armă în plan vertical, conform legislației în vigoare. În rezultat, tânărul de 26 de ani a fost reținut, el fiind originar din satul Valea-Mare, raionul Ungheni.

Screenshot_1

La fel, s-au depistat patru colete, în care erau ambalate 625 pachete de țigări Plugarul și 4500 pachete – Ritm. Întreaga cantitate de țigări, valorificată la suma de 45 mii lei, a fost ridicată și depozitată la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni.

Screenshot_2

Screenshot_3

Screenshot_5

Screenshot_4

Screenshot_6

Tânărul a declarat că țigările le-a procurat de pe teritoriul R.Moldova și personal trebuia să le transmită peste frontieră în România, de unde persoane străine urmau să le preia.

Moldoveanul este cercetat în stare de libertate, iar polițiștii de frontieră urmează să depisteze toate persoanele implicate.

You may also like

Comments are closed.

By