12 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

EXCLUSIV // Cravata de pioner și Vasile Năstase – frontistul-curvă (ARHIVĂ)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

MOTO: …și dacă la ZOO pe cușca unei maimuțe scrie LEU,
nu crede ochilor tăi!

Probabil cunoașteți deja faptul că îmi place să răscolesc prin biblioteci și arhive. E captivantă această ocupație. Foarte captivantă. Adesea descoperi lucruri despre care nici nu bănuiai. Ele (documentele, publicațiile, arhivele) conțin dovezile clare ale nimicniciei multora dintre noi. Da-da. Din documentele și publicațiile vechi poți afla de exemplu că vecinul tău este un turnător, că actualii pro-români au fost  nomenclaturiști sau că frontistul Năstase a fost o slugă perfectă a regimului sovietic. Abia după ce citești documentele și publicațiile vechi îți dai seama de ce frontistului căruia Jurnalul îi pune lauri de mare luptător pentru limbă și tricolor i-a fost, totuși, simplu să-l slujească pe Voronin și PCRM, iar acum să facă cârdășie cu agenții FSB.

Sper că nu trebuie să-i aduc nimănui aminte despre AntenaC și Euro TV. Și nici nu merită. Or, sunt arhicunoscute acțiunile lui Vasile-Frontistul din acea perioadă. Acțiuni de curvă politică ordinară. Acțiuni de slugoi al regimului.

Vom vorbi despre o altă perioadă – cea în care FRONTISTUL-CURVĂ aducea elogii cravatei pionerești și era un adept înrăit al tuturor excrementelor sovietice, deci și a ocupării Basarabiei, și a terorismului cultural-lingvistic, și al grafiei chirilice și a tot ceea ce înseamnă distrugerea conștienței naționale.

Vă invit să citiți în pozele de mai jos  un articol semnat de acest brav bărbat al neamului pe care-l urmează în PMAN ( câțiva rătăciți și mahmuri) cei care au luptat pe Nistru, pentru Limbă, Tricolor, Integritate și Indepedență.

În câteva cuvinte, este vorba despre un caz petrecut la tabăra Pavlic Morozov, unde în rândurile pionerilor au fost primiți câțiva copii americani. Astfel, în articol, autorii (Vasile Năstase și Evdochia Verdeș) descriu “un caz făra precedent”. Potrivit opusului, în una din zile, elevii și profesorii ce se aflau în acea tabăra au șters tabla cu o cravata pionereasca pe întreg parcursul zilei! Strigător la cer, nu?! Articolul abundă de atitudine disprețuitoare a autorilor față de conducerea școlii din care făceau parte elevii și acuzații la adresa acesteia. Dar, încercați voi să vedeți singuri ce zace în acest Vasile Curvă-Politică, citind articolul. Comentariile mele se vor opri aici, or curva curvă rămâne – și atunci când îl slujește pe Lenin și cotropitori, și atunci când aderă la frontul popular mascându-și pornirile comuniste, și atunci când îi dă limbi lui Voronin mai târziu, și atunci când trece sub Țopi și Usatîi. Apropos, curva vă invită pe 27 în PMAN să protestați împotriva Independenței. Să nu uitați să aveți cu voi și cravata de pioner. Curva are o plăcere deosebită să vadă oameni care țin la relicvele sovietice.

IMG_2016-08-22 10:54:36 IMG_2016-08-22 10:54:47 IMG_2016-08-22 10:54:54 IMG_2016-08-22 10:54:59

Gabriel Călin.

 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img