„Demnitatea și Adevărul” lui Năstase, risipite din nou! DOVADA că Andrei Năstase a mințit opinia publică

nastase A7

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, minte din nou cetățenii Republicii Moldova. Partidul condus de Năstase și în spatele căreia stă oligarhul Victor Țopa a mințit opinia publică, în comunicatul de presă difuzat miercuri seara, că reprezentanții firmei americane de lobby „Podesta”, care a semnat contract cu PD, ar fi încercat să asiste la întâlnirile lui Andrei Năstase „pentru a spiona” și au fost alungați.

replica-podesta-pentru-platforma-da-reprezentantii-companiei-au-fost-invitati-la-intalnirea-cu-nastase-21664

Portalul Agora a solicitat opinia companiei Podesta, iar ultima spune că reprezentanții săi au fost invitați la discuții cu Năstase și nu au fost „dați afară”.

„Un reprezentant al Podesta Group a fost invitat de către Centrul pentru Studii Strategice și Internaționale pentru a participa la o masă rotundă cu Andrei Năstase. El s-a prezentat la eveniment și în nici un moment nu i-a fost cerut să părăsească evenimentul. Este o practică comună la Washington, să participi la grupuri de reflecție pentru a încuraja o gamă largă de participare, iar libertatea de opinie este încurajată și binevenită”, a fost răspunsul oficial al grupului Podesta oferit la solicitarea Agora.

rasp

Agora precizează că PD și Podesta au semnat un contract de colaborare pentru „asistență în comunicarea internațională a partidului, dar și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova în străinătate.

You may also like

Comments are closed.

By