CORTUL de LUX în care protestează liderii Platformei DA pe timpul verii

vila topa mallorca

Urmele revoluției de la Chișinău duc nu doar la Frankfurt, ci și în Palma de Mallorca, în casa interlopului Victor Țopa, cel care trage sforile Platformei DA. Echipa emisiunii „Comisarul” de la Today.md s-a deplasat în localitatea Santa-Ponca unde Victor Țopa și-a cumpărat o vilă de lux, estimată la 5,2 milioane de Euro.

„Aceasta a fost gândită ca un refugiu pentru întregul familion al Țopilor. În afară de camera lui Victor și Ana Țopa, fiecare dintre cei cinci copii are camera lui. O cameră e rezervată pentru Andrușa, în altele își odihnesc oasele hoții, pardon oaspeții-politicieni moldoveni. Toți împreună au parte de o piscină, iar la nivelul superior sunt ademeniți de șezlonguri pe care-și pot bronza trupușoarele avare, obosite de atâta muncă în folosul comunității”, afirmă autorul emisiunii, Gabriel Călin.

Aceeași casă de lux i-ar fi servit fostului premier Vlad Filat drept adăpost, dar și multor politicieni moldoveni. „Aici s-a pus la cale și crearea Platformei, aici au fost împărțite dividendele din spălarea banilor, aici i s-au dat indicații prețioase lui Andrușa Năstase. Aici Vlad Filat a negociat dolea fiecăruia, inclusiv dolea din devalizarea BEM-ului”, susține jurnalistul.

Urmăriți emisiunea integral:

You may also like

Comments are closed.

By