Căutată de Poliţia capitalei! // VIDEO

Screenshot_1

Persoana care apare în imagini este căutată de către ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie a sectorului Râşcani. Femeia ar fi sustras un telefon mobil de model “Iphone 5”, în valoare de 5 000 lei. Poliţia a fost sesizată de către victimă, după ce a depistat lipsa telefonului când se afla într-un magazin de produse cosmetice. Potrivit acesteia, telefonul mobil l-ar fi pus pe tejghea, în timp ce făcea cumpărături. Respectiv în acest moment, suspecta a profitat de neatenţia victimei şi l-ar fi sustras, părăsind imediat locul infracţiunii.

Astfel a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt, în cadrul căreia poliţiştii acumulează toate informaţiile ce ar servi la identificarea persoanei. Totodată, cetăţenii care deţin date despre aceasta, sunt rugate să informeze Poliţia prin intermediul serviciului 902.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare, suspecta riscă să fie sancţionată cu amendă în mărime de pînă la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By