Vlogerul Bagas șterge pe jos cu Natalia Morari

bagas

Vlogerul Mihail Bagas a pus punctele pe I în ceea ce o privește pe jurnalista Natalia Morari și așa-zisul pericol care o paște.

„Am citit niște chestii uimitoare, precum că Viorel Ciubotaru, președintele nou-ales al PLDM, a publicat pe pagina sa (pe rețelele de socializare) o întreagă postare în susținerea Natașei Morari. Această mișcare a fost susținută și de Andrei Năstase de la DA, cât de incredibil n-ar suna aceasta. Și iată că m-am gândit la unele lucruri, foarte simple, de altfel. Este așa un jurnalist, Vadim Ungureanu – un om care permanent fuge, permanent caută careva informații. Și este anume jurnalist, nu un moderator al unui talk-show, ca Natașa Morari. Și iată, atunci când el a fost atacat de platformiști, când a fost bătut de aceștia, de ce PLDM nu se gândea la libertatea presei, de ce restul oamenilor nu s-au gândit la libertatea presei?!”

Potrivit lui Bagas, nici măcar nu asta este important, ci omul pe care îl susține o parte din breasla jurnalistică. Vlogerul consideră că Natalia Morari nici măcar nu poate fi numită jurnalist.

„Este interesant pe cine ei susțin. Dacă e să analizăm la concret, ce fel de jurnalistă e Natașa Morari?! Natașa Morari este doar moderatoarea unui show televizat, nimic mai mult. Ea doar moderează un talk-show la care vin oameni și vorbesc. Atunci când ea zice că ”am fost amenințată pentru că spun adevărul”, ea minte! Ea nu spune adevărul, îl spun oamenii care vin la ea la emisiune, mulți dintre ei cu un trecut și un viitor suspect. Și iată acești oameni vorbesc despre ceva anume, iar ea doar moderează această discuție.”

You may also like

Comments are closed.

By