Un cuplu din capitală „angaja” tinere să facă video chat în mai multe apartamente din capitală

sait_fetr

Poliția a dat peste cap afacerea unei rețele de proxenetism. Este vorba despre un cuplu de 30 și 35 de ani, ambii domiciliați în municipiul Chișinău, bărbatul fiind arestat pentru 72 de ore.

Angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura Generală au documentat rețeaua timp de aproape o lună. Suspecții recrutau tinere și le determinau să presteze servicii sexuale virtuale, contra plată în regim online, prin derularea camerelor web și a chat-urilor, în mai multe apartamente închiriate de către suspecți în mun. Chișinău.

Mijloacele bănești achitate de către clienții virtuali pentru beneficierea serviciilor sexuale erau transferați prin intermediul procesatorului de plăţi, care, ulterior, erau ridicate de către membrii grupării.

Pentru serviciile oferite, modelelor primeau 50% din suma primită de la client.

Screenshot_9

Pînă în prezent, au fost identificate 11 tinere cu vîrste cuprinse între 18 și 23 de ani, care pe parcursul acestui an au fost determinate să activeze ca modele de video-chat.

Ca urmare a percheziției efectuate la studioul administrat de către membrii grupării, au fost ridicate tehnică computerizată, carduri de extragere a banilor precum și alte probe.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. art. 220 al. 2 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Proxenetism” se pedepsesc cu închisoarea de la 4 la 7 ani.

La moment, polițiștii întreprind măsuri operative de investigații, întru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

You may also like

Comments are closed.

By