Trei tineri jefuiau apartamente din capitală, iar apoi se ascundeau la Bender // VIDEO

Screenshot_3

Trei indivizi, membri ai unei grupări specializată în furturi din locuinţe, au fost reţinuţi. Tinerii au vârstele cuprinse între 26 şi 31 ani și sunt originari din oraşul Bender, Transnistria.

Până în prezent poliţiştii au acumulat probe suficiente ce demonstrează complicitatea lor în trei furturi din apartamente, iar altele două furturi sunt investigate în care aceştia ar fi pătruns prin această metodă.

Potrivit proprietarilor de locuinţe, bănuiţii le-ar fi adus pagube materiale în valoare totală de aproximativ 120 000 lei, de unde au furat bijuterii din aur, laptopuri şi mijloace financiare. În cadrul audierilor ei şi-au recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte, precum şi acţiunile planificate de pătrundere în locuinţe. De obicei, părăseau imediat teritoriul capitalei după fiecare spargere de apartament şi se deplasau în regiunea transnistreană cu bani şi bunuri de preţ sustrase.

În acest context ei sunt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii mari şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By