Trei indivizi l-au bătut măr pe un polițist de frontieră

catuse-pe-maini-259x194

Trei indivizi cu vîrsta de 27, 30 și respectiv 37 de ani, domiciliați în orașul Vulcănești sunt reținuți pentru 72 de ore. Aceștia sunt bănuiți în comiterea infracțiunii de huliganism agravat, manifestat prin cinism și obrăznicie deosebită.

Ei au ajuns pe mâna poliției după ce în seara zilei de 12 iulie proprietarul unui local din satul Găvănoasa, raionul Cahul a anunțat forțele de ordine că o persoană este bătută de către un grup de tineri.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un localnic de 31 de ani, angajat al Poliției de Frontieră, care intervenise în aplanarea unui conflict iscat între cei 3 indivizi în stare de ebrietate. După ce l-au bătut, suspecții l-au lăsat să zacă la pămînt și au părăsit locul infracțiunii.

La scurt timp, suspecții au fost reținuți pe o stradă din localitate, air polițistul a fost transportat de urgență la spitalul raional Cahul pentru îngrijiri medicale.

Pe marginea acestui caz, Poliția a inițiat o cauză penală pentru huliganism. Dacă vinovăția bănuiților va fi dovedită, potrivit legislației penale a Republicii Moldova, aceștia riscă închisoare de până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By