„Termoelectrica” NU mai închide apa timp de o lună în Chișinău

termoelectrica

Directorul tehnic al S.A. „Termoelectrica”, Iurie Razlovan a anunțat în cadrul ședinței Primăriei că municipiul Chișinău nu va fi deconectat în această vară de la alimentarea cu apă caldă, cu excepția sectorului Ciocana.

„În premieră pentru mun. Chișinău, noi ne-am propus să nu facem o deconectare sută la sută a livrării apei calde menajere așa cum se practica anii precedenți. Noi am calculat și am ajustat o schemă tehnologică nouă, în așa fel noi am oprit integral, ieri, la orele 00.00, sursa N1 și acum apa caldă se livrează în proporție de 80 la sută de la Centrala Termică Vest. Din păcate, schema tehnologică nu ne permite să livrăm la Ciocana, însă perioada de staționare va fi maximal diminuată, în așa fel încât consumatorii să fie cât mai repede conectați”, a declarat Razlovan.

„Termoelectrica” informează că în perioada 10 – 31 iulie curent va fi sistată livrarea apei calde menajere pentru 125 de blocuri locative din sectorul Ciocana al capitalei, situate în perimetrul străzilor Alecu Russo, M. Sadoveanu, Mircea cel Bătrân, Igor Vieru, Ion Dumeniuc, Ginta Latină, Nicolae Milescu Spătaru și Petru Zadnipru.

Amintim că în fiecare an toți consumatorii din capitală erau deconectați de la apa caldă de la începutul lunii iulie până la începutul lunii august în legătură cu executarea lucrărilor de profilaxie şi reparaţie a utilajului CET-urilor şi testarea hidraulică a reţelelor termice magistrale.

You may also like

Comments are closed.

By