Șor mulțumește consilierilor din Orhei

shor.jpg3

Ilan Șor a transmis un mesaj prin care aduce mulțumiri Consiliului municipal Orhei pentru votul dat împotriva suspendării sale din funcția de primar al orașului. Mesajul a fost transmis pe pagina oficială de pe Facebook. De asemenea, el a mulțumit cetățenilor pentru susținerea acordată.

„Mulțumesc Consiliului municipal Orhei pentru votul dat împotriva suspendării mele ca primar, este o primă victorie importantă împotriva unor abuzuri șocante. Nu înțeleg de ce vor să mă suspende din funcția de primar, asta e o condamnare fără proces. Mulțumesc cetățenilor care mă susțin, celor care au semnat petiția pentru eliberarea mea și celor care protestează împotriva abuzurilor la care sunt supus! Totodată mă voi adresa și la CEDO! Sunt sigur că dreptatea va învinge și îmi voi dovedi nevinovăția. Voi lupta până la capăt pentru asta și pentru a reveni la muncă, să-mi continui proiectele importante pe care le am pentru cetățenii Orheiului”, se spune în mesaj.

Amintim că primarul de Orhei, Ilan Șor se află în arest preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani.

You may also like

Comments are closed.

By