Socialiștii „vor capul” viceprim-ministrului Brega

brega

Deputații socialiști sunt nemulțumiți de starea de lucruri în domeniul protecţiei sociale, motiv pentru care fracțiunea PSRM a înregistrat o moţiune simplă asupra activităţii viceprim-ministrului Gheorghe Brega pe care-l acuză de incompetență.

“Domnul Gheorghe Brega a ales să stea confortabil în fotoliul de viceprim-ministru şi să apere interesele partidului, dar nu a cetăţeanului de rînd care se confruntă cu realitatea dură, care nu are ce mînca în propria ţară, nu are un loc de muncă şi este impus de situaţie să-şi lase familia plecînd în căutarea unei vieţi mai bune”, se spune în textul moțiunii PSRM.

Moțiunea de astăzi nu este unică. Anterior socialiștii au înregistrat moţiuni simple contra Corinei Fusu, Ministru al Educaţiei, Anatol Şalaru, Ministru al Apărării, Octavian Armaşu, Ministrul Finanţelor, a Ministrului Transporturilor, Iurie Chirinciuc, dar şi a Ministrului Justiţiei, Vladimir Cebotari. Iar astăzi pe ordinea de zi a legislativului este inclusă examinarea moţiunii simple asupra activităţii Ministrului Protecţiei Sociale, Stela Grigoraş.

You may also like

Comments are closed.

By