Șeful RTEC, Gheorghe Morgoci, la sfadă cu un activist: „Tu sugi de la toți și vei suge. Zdohnește!” // VIDEO

morgoci

Scandalul a avut loc în timpul pauzei ședinței Consiliului municipal Chișinău de marți, 19 iulie. Șeful Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci s-a aprins după ce activistul Alexei Dimitrov, prezent în sală, i-a spus că l-a fotografiat în timpul ședinței CMC cum doarme pe scaun.

13731607_1070081366395764_1291582409466080317_n

morgoci doarme

Supărat, directorul RTEC i-a urat activistului civic să moară și l-a acuzat că ar „suge” de la toți (indicînd consilierii municipali din sală), subliniind că locul activistului este la veceu („parașă”).

La rîndul său, tînărul activist i-a amintit lui Morgoci de trecutul criminal, cînd a stat la închisoare pentru viol, la care șeful RTEC nu avut nicio replică.

„Un astfel de individ, trecut de vîrsta de pensionare, care nu-și mai dă seama cum vorbește, utilizînd în comunicarea cu societatea civilă un lexic vulgar ce depășește orice limită, pur și simplu nu trebuie să ocupe postul de conducere, iar cel care îl menține în funcție (Chirtoacă) ar trebui să plece împreună cu subalternul său…”, a scris activistul Dimitrov pe Facebook.

Mai jos înregistrarea convorbirii dintre cei doi. Limbaj licențios:

You may also like

Comments are closed.

By