Sectorul Ciocana, reconectat: Are APĂ CALDĂ

robinet-apa

CET Sursa I intră în funcțiune pentru a asigura livrarea energiei termice pentru sectorul Ciocana, Botanica, Centru, Râșcani și pațial Buiucani. Astfel, cele 125 de blocuri locative, situate în perimetrul străzilor Alecu Russo, M. Sadoveanu, Mircea cel Bătrân, Igor Vieru, Ion Dumeniuc, Ginta Latină, Nicolae Milescu Spătaru și Petru Zadnipru, care au fost deconectate de la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET), începând de astăzi, 26 iulie 2016, vor avea apă caldă menajeră în regim non stop.

În legătură cu complexitatea lucrărilor de reconectare a sursei, între orele 10.00 – 18.00, sunt posibile dificultăți în alimentarea cu apă caldă menajeră în tot orașul.

Termoelectrica S.A. amintește că în perioada 10 iulie – 15 septembrie curent, la Centrala Electrică cu Termoficare SURSA I sunt operate un şir de lucrări de o importanţă vitală şi fără precedent, care vor permite asigurarea capitalei în regim non stop cu apă caldă menajeră.

Deocamdată, CET SURSA I va intra parţial în funcţiune doar pentru a asigura livrarea energiei termice prin intermediul unui cazan de apă cu capacitatea de 100 Gcal, întrucât în perioada 1 august -15 septembrie vor fi iniţiate lucrările de reparație capitală a liniei de legătură DN 600 între CT Vest şi Circuitul unic de termoficare în cadrul Proiectului de Îmbunătățire a Eficienței SACET, finanțat de Banca Mondială.

You may also like

Comments are closed.

By