PROPAGANDA // Natalia Morari și Unimedia și-au mai tras o palmă! Angela Gonța îi mângâie pe facebook

morari presa

Natalia Morari a comis-o din nou. După ce a tot invitat la emisiuni personaje dubioase de genul lui Sergiu Cibotari, (n.r.- cârnățarul Platformei DA) care a mințit tot raionul Nisporeni, deposedându-i de roadă pe țărani sau pe dubiosul Gofman, care împreună cu fratele său puneau girul pe creditele neperformante de la BEM, de data aceasta Natalia Morari a distribuit o informație falsă despre Ilan Șor. Potrivit acesteia, Șor nu s-ar afla la CNA. Morari, iar ulterior UNIMEDIA gestionată de Angela Gonța (cumpărată de Filat pe banii BEM – la Unimedia ne referim) au distribuit un video vechi în care un angajat al CNA spune că Ilan Șor nu s-ar afla în custodia lor.

Screen Shot 2016-07-08 at 11.34.37 PM

Screen Shot 2016-07-08 at 11.19.05 PM

De menționat este faptul că Natalia Morari s-a remarcat încă pe 7 aprilie prin dezinformare, atunci când lansa în mulțimea din fața clădirilor Parlamentului și Preșidinției informația potrivit căreia o fată a fost omorâtă de oamenii legii, ca să provoace oamenii la Violențe.

Ulterior, Natalia Morari a lansat o informație falsă în timpul emisiei directe de la TV7 prin care anunța că MAE-ului Român nu a emis un comunicat de presă, deși acesta a fost emis în realitate.

După ce minciuna de astăzi a fost sesizată de internauți, Morari și Unimedia și-au retras „creațiile” propagandistice.

Ca să atenueze oarecum minciuna de proporții și să o prezinte doar ca pe o gafă (și nu ca pe o informație lansată special ca în bancul cu fata popei, pentru manipulare), în ajutor a sărit Angela Gonța, ex-soția lui Filat, posesoarea unui Porsche sechestrat de CNA și confiscat de Instanță pentru că a fost procurat din banii BEM.

Screen Shot 2016-07-08 at 11.16.07 PM

Frustrată că site-ul care aparține familiei s-a mai făcut o dată de rușine, Angela Gonța nu a ezitat să atace Moldova24 și Today. Posibil că aceasta nu-și poate încă reveni după dezvăluirile făcute de Today și Moldova24 , dezvăluiri care s-au adeverit în totalitate și care i-au șifonat grav imaginea ei și al soțului condamnat pentru corupție. E vorba despre Mașinile Angelei, SEX-tape-urilie publicate, Interceptările Audio, Pozele de la întâlnirile secrete cu Țopa și multe alte fapte comise pe parcusul ultimilor ani.

P.S. Pentru că nu mai au ce inventa ca să pară albi și pufoși, cei din gașca din care face parte și Igor (eroul gafei cu KP-ul) se agață de orce posibilitate. Acum aceștia aruncă rahat peste tot. Ceea ce nu-și dau seama este că rahatul îl iau cu mîinile proprii, iar după ce îl aruncă fără să nimerească ținta, mâinile le put doar lor. 

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By