Poliția caută un MANIAC! Bărbatul se ia de femei și se masturbează în plină stradă

Screenshot_1

Poliția capitalei s-a autosesizat după ce mai multe persoane au declarat că un bărbat își caută „jertfe” printre femei și se masturbează în plină stradă. În acest context, cetăţenii sunt rugați să informeze imediat serviciul 902 dacă deţin informaţii suplimentare despre acest individ.

Potrivit poliției, în ziua de 13 iulie curent, o femeie a sunat la 902 după ce un individ necunoscut a acostat-o în timp ce mergea pe trotuar, demonstrându-i organul genital, după care a fugit într-o direcţie necunoscută. Incidentul a avut loc la intersecţia şos. Hânceşti cu str. Sprîncenoaia din sectorul Centru al capitalei. Deși au fost mobilizate echipaje de patrulare, individul nu a fost găsit.

„În urma discuţiilor cu partea vătămată, ofiţerul de urmărire penală a calificat acţiunile individului ca un act de huliganism (acţiunile intenţionate care încalcă grosolan ordinea publică, însoţite de aplicarea violenţei asupra persoanelor, precum şi acţiunile care, prin conţinutul lor, se deosebesc printr-un cinism sau obrăznicie deosebită)”, se spune într-un comunicat al Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

În același timp, pe rețelele de socializare tot mai multe persoane susțin că au întâlnit un individ, în ipostaze similare. Deocamdată, nu se cunoaște dacă este vorba despre aceeași persoană.

Screenshot_2

13769588_583575685157080_5066089201690690076_n

Potrivit poliției, în prezent sunt demarate ample acţiuni de investigaţii, menite să identifice şi să localizeze agresorul. Conform legislației, el riscă amendă în mărime de la 4 000 la 14 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani.

You may also like

Comments are closed.

By