12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Pisica blândă, zgârâie rău: Noi dezvăluiri ale COMISARULUI

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Emisiunea „Comisarul”, realizată de jurnalistul Gabriel Călin a revenit. De data aceasta, autorul emisiunii vorbește despre un alt „personaj din gașca celor care se vor a fi numiți POPORUL”, mai exact din Partidul Platforma Demnitate și Adevăr.

„Hoți, proxeneți, ucigași, escroci, canalii care bat femeile, toți s-au regăsit într-o nouă malină banditească sau brigadă cu denumirea DA. După Sergiu Cebotari, eroul Nataliei Morari, care s-a dovedit a fi un escroc ordinar, a venit timpul să vorbim despre un alt frate de partid și apucături a năstașilor – Aureliu Pisică”, spune autorul emisiunii.

Aureliu Pisică este un personaj omniprezent la toate protestele DA. Alături de Sergiu Cibotari, cârnățarul Platformei, Pisică este un om de bază a liderului Platformei, Andrei Năstase. „Pisica este o scursură a societății pe care nu-l costă nimic, spre exemplu, să lovească un jurnalist, din simplu motiv că pune niște întrebări. Mai mult ca atât, pe potlogarul cu nume de felină l-am putut vedea în acțiune și la violențele de la Parlament, atunci când lovea, înjura și strangula polițiști în numele lui Andrușa și al Țopilor. Tot Pisica este clovnul care și-a prins copilul în cătușe în fața Ministerului de Interne”, mai afirmă jurnalistul.

Aureliu Pisică, potrivit autorului emisiunii, și-a vărsat nervii și pumnii și asupra fostei soții.

„Niciodată nu m-am gândit că o să ajung să trec prin așa momente grele. Pur și simplu cu el era deja imposibil de trăit împreună. Puteam să mă trezesc în orice zi cu cineva la ușă, la poartă. Că, uite Aurel a împrumutat de la mine bani și trebuie să-i dai înapoi. Lucruri despre care eu nici n-aveam idee. Banii aceștia nu erau folosiți în familie, asta-i bineînțeles. Pentru că toate cheltuielile erau mai mult pe seama mea. Țin minte că am înhățat un pumn așa, doar întrebându-l: unde-ai fost tu toată noaptea și nu mi-ai spus nimic. Și m-am trezit cu un pumn în față”, a declarat fosta soție, Nelea Pisica.

Pisica turbată a Platformei DA nu s-a limitat doar la violențele asupra soției. Și mama, și fratele soției au fost victimele marelui luptător a lui Năstase, mai spune realizatorul emisiunii.

„În contravenție și cu Vladislav, și la mine tot are amendă pusă. El o atacat la judecată la Ialoveni, pe urmă la Curtea de Apel, dar o rămas în vigoare. Anume pentru că m-o numit cu cuvine urâte și s-o îndârjit. Acolo a fost și un martor, vecina. Pe urmă vecina ceea, știți, când am ieșit de la judecată de la Ialoveni o speriat-o: las că vin eu și ți-arăt eu ție, să ții tu minte!”, a mărturisit Maria Niculai, soacra lui Aureliu Pisica.

Mai mult ca atât acesta a semănat groază și printre localnici. Oamenii se tem pentru că scandalagiul merge să se răfuiască cu toți acei care-și permit să discute ieșirile nervoase.

„Persoana dată este persoana-problemă la noi în localitate. El se sfădește cu toți și cu toate, pe toți împrejur. Primăria de nenumărate ori a luat atitudine față de dânsul”, a declarat viceprimarulul satului Bardar, Mihai Tofan.

„Deci dacă atâta lume se teme de el, înseamnă că el cu adevărat este agresiv. Pentru că frica nu apare pe loc gol. Frica apare atunci când o anumită persoană, prin comportamentul său antisocial și huliganic dă motiv pentru această frică. Deci, eu înțeleg că el a fost amendat pentru acest comportament huliganic, s-a arătat azi foarte deranjat de faptul că am menționat acest lucru”, spune avocata soției lui Pisica, Doina-Ioana Străisteanu.

„Chiar dacă are la activ moartea unui om, faptă pentru care a scăpat basma curată, Aureliu Pisică a fost mereu tentat de partide și partiduțe. Rând pe rând, s-a perindat pe la PD, PLDM, a încercat să-și pună ouăle și în coșul Maiei Sandu, iar până la urmă s-a oploșit în DA. Aici sunt acceptați toți. Pentru Țopi și Năstași e important numărul, nu calitatea”, afirmă autorul emisiunii „Comsarul”.

Urmăriți mai jos emisiunea integral:

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img