Patru deputați PLDM nu vor vota moțiunea împotriva Guvernului

parlament.png5.png

În pofida faptului că au semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Filip, cel puțin patru deputați PLDM nu o vor vota. Este vorba de deputații PLDM, Chiril Lucinschi, Liliana Palihovici, Vadim Pistrinciuc și Angel Agache, care din diferite motive nu au venit la ședința de miercuri a Parlamentului.

Cei patru nu au fost de găsit pentru a comenta de ce au ales să nu participe la ședința Parlamentului unde este discutată o chestiune atât de importantă – moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, pentru care au semnat, scrie democracy.md.

În timpul raportului său, premierul Pavel Filip a criticat dur PLDM, ai cărui membri au participat activ la furtul miliardului de dolari din sistemul bancar, iar în perioada în care s-a aflat la guvernare, PLDM a instituit și a amplificat corupția în instituțiile pe care le controla în special la fisc, vamă și sănătate.

„Țara am preluat-o din mâinile PLDM care au semnat moțiunea și nici nu au citit că în moțiune se incriminează modul defectuos în care au condus ei guvernul”, a spus Filip de la tribuna parlamentului.

You may also like

Comments are closed.

By