12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

NOI SUNTEM POPORUL // VILA DE LUX din Mallorca în care Țopii îl instruiesc pe Andrei (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
Portalul Today.md a publicat un nou episod al emisiunii „Comisarul”, realizată de jurnalistul Gabriel Călin. De data aceasta echipa s-a deplasat în Palma de Mallorca – una dintre cele mai dorite destinații turistice din Europa.

„Preocupați de revoluție și finanțatorii acesteia, am obținut informații din mai multe surse, care până la urmă duceau pe aceeași pistă. Urmele revoluției de la Chișinău duc nu doar la Frankfurt, ci și în Palma de Mallorca, în casa interlopului Victor Țopa, cel care trage sforile Platformei DA”.

Este vorba despre vila de lux a lui Victor Țopa, nașul de cununie al lui Andrei Năstase, liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.

Potrivit investigației,  casa lui Țopa valoarează 5,2 milioane de Euro. „Numai cei mai bogați oameni de pe planetă își permit să-și procure aici imobile”, spune autorul.

În aceeași vilă de milioane, se spune în investigație, s-a pus la cale crearea Platformei, acolo au fost împărțite dividendele din spălarea banilor, s-au dat indicații prețioase lui Andrei Năstase, iar Vlad Filat a negociat „dolea” fiecăruia, inclusiv „dolea” din devalizarea BEM-ului.

„Informațiile pe care le avem despre vizitatorii acestei vile, vorba condamnatului Filat, ar putea arunca în aer clasa polittică din Chișinău, or prea mulți au fost acei care și-au găsit aici culcuș în timp ce negociau tot felul de scheme cu Nașul lui Andrei Năstase și prietenul de-o viață al lui Filat”, afirmă jurnalistul.

„Acum, chiar îmi este interesant cum va încerca să ne convingă Andrei că el este din nou jertfă al atacurilor mediatice, iar din papucii lui de plajă nu curge nisipul de pe Mallorca. Interesant îmi este și cum îi va explica mamei de ce ea, având sute de mii de euro în conturi și apartamente la Chișinău, nu are cameră separată în vila lui Țopa de pe MALLORCA, dar e nevoită să-și adune banii din pensie pentru operație și să-și ducă traiul în modesta căsuță din Mândrești”, se spune în emisiune.

Urmăriți mai jos emisiunea integral:

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img