Mama bebelușului, aruncat într-un tomberon de lângă Gara Auto Nord, găsită: Era beată când a născut // FOTO

Рисунок11

Angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu Inspectoratul de Poliţie a sectorului Râşcani au identificat mama copilului nou-născut, care a fost abandonat acum o săptămână într-un tomberon din adiacentul Gării Auto Nord. Femeia s-a dovedit a fi originară dintr-o localitate a raionului Leova, în vârstă de 35 ani. În cadrul investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că aceasta vagabondează pe străzile capitalei, consumă abuziv băuturi alcoolice tari şi nu are un domiciliu permanent.

Potrivit poliției, femeia era beată când a născut. Aceasta ar fi adus pe lume fetița de una singură, într-o locuinţă temporară din capitală. Femeia a mai declarat că bebelușul s-ar fi născut mort și că nu-și amintește exact cum și-a aruncat copilul la gunoi.

Nou-născutul a fost găsit mort în aceeași zi, fiind pus într-o pungă.

Femeia urmează să fie supusă unei expertize medico-legală, în vederea confirmării procesului de naştere.

Este de menţionat că, medicii legişti au informat verbal poliţiştii precum că fetiţa ar fi fost născută moartă, însă rezultatele exacte ale expetizei medico-legale vor fi prezentate ulterior. Astfel, de comun cu Procuratura sectorului Râşcani vor fi apreciate şi calificate juridic acţiunile femeii în acest caz. Investigaţiile continuă în contextul stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi a unor eventuali martori.

You may also like

Comments are closed.

By