Incident la un Spital pentru copii din capitală // Două asistente medicale, cherchelite la serviciu (VIDEO)

Screenshot_1

Incidentul a avut loc la miezul nopții, la Spitalul pentru Copii „Emilian Coțaga” din capitală. O femeie din Chișinău a venit la spital cu copilul minor, pentru a-i fi acordată asistenţă medicală. Acolo femeia a fost întâmpinată de către două asistente medicale care erau în stare de ebrietate.

Femeia văzând starea angajaţilor medicali, a refuzat asistența spitalului şi a mers la un alt spital pentru copii din capitală, nu înainte de a alerta poliția.

Potrivit oamenilor legii, apelul a fost înregistrat la ora 00.30.

La faţa locului s-au deplasat ofiţerii de securitate publică din cadrul IP Centru al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru a documenta informaţiile primite. Iniţial, asistentele medicale care s-au dovedit a fi cu vârstele de 47 ani şi respectiv 60 de ani, au refuzat cerinţele legale ale poliţiştilor de a depune explicaţii în acest context. Astfel au fost informaţi factorii de decizie din cadrul Centrului Republican de Ocrotire a Sănătăţii Mamei şi Copilului, care au venit la faţa locului pentru luare de atitudine. Totodată, ofiţerii de securitate publică au solicitat intervenţia unui echipaj al INP, dotat cu aparat „Drager”, care au constatat în aerul expirat o concentraţie de alcool de 0,58 mg/l şi 0,59 mg/l.

Urmează ca oamenii legii să stabilească toate circumstanţele și să fie luată o decizie privind sancţionarea angajaţilor medicali.

You may also like

Comments are closed.

By