Filip după depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului: Sunt speriați… rezultatele deranjează…

filip

Premierul Pavel Filip a calificat moțiunea de cenzură depusă de PSRM, PCRM și PLDM împotriva Guvernului drept un act democratic. Potrivit lui, gestul prin care se vrea demiterea Cabinetului de miniștri este o „confirmare a faptului că rezultatele obținute de Guvern deranjează anumite cercuri politice care își doresc instabilitate și haos”.

”Stabilitatea îi sperie pentru că înseamnă că nu vor ajunge curând la putere, nu își vor îndeplini singurul lor obiectiv politic. Nu întâmplător au depus această moțiune acum, când Guvernul e pe cale să finalizeze Foaia de Parcurs convenită cu partenerii de dezvoltare, prin care vom demonstra că ne-am îndeplinit toate angajamentele făcute la începutul guvernării faţă de ei și de cetăţeni. Nu întâmplător au depus această moțiune acum, când se pregătesc acţiuni importante legate de curățarea și transparentizarea sistemului bancar, aşa cum am convenit cu FMI. Nu întâmplător au făcut asta acum, când am ajuns la o înțelegere cu FMI și urmează să fie deblocate finanțările și să echilibrăm economic ţara. Și-au dorit un Guvern care să nu reuşească, își doresc ca Moldova să eşueze, sunt speriați că lucrurile încep să se miște în direcția bună”, a scris Filip pe Facebook.

Amintim că astăzi, 34 de deputați din PLDM, PCRM și PSRM au semnat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Pavel Filip.

You may also like

Comments are closed.

By