Experții Țopilor nimeresc „ca cu degetul” atunci când fac pronosticuri. Vezi ce s-a îndeplinit din ce a prognozat Sergiu Tofilat

tofilat

Expertizele așa-numiților analiști plătiți de oligarhii fugari Victor și Viorel Țopa sunt la fel de departe de realitate ca și declarațiile politice ale finului Andrei Năstase.

Bloggerul Veaceslav Burlac a publicat un comentariu pe contul său de Facebook despre prognozele de acum jumătate de an ale „expertului de curte a Ţopilor”, Sergiu Tofilat, un apropiat al Partidului Demnitate și Adevăr, pronosticuri care nici pe departe nu s-au adeverit.

În acest sens, Burlac face referire la declarațiile lui Tofilat din noiembrie anul trecut când prognoza intrarea în incapacitate de plată, noi valuri de depreciere a leului, etc. „Guvernul nu a întrat în incapacitate de plată; Leul nu s-a depreciat; Suntem departe de Africa…”, a scris Burlac.

El concluzionează că, de fapt, scopul acestor pseudo-analiști este cu totul altul.

„Acuma înţelegeţi capacităţile experţilor din anturajul lui Năstase şi a clanului? Sper că înţelegeţi ce urmăresc ei? Destabilizare. Haos. Proteste. Revoluţii…”, comentează Burlac.

sursa: puterea.info / foto: agora.md

You may also like

Comments are closed.

By