DOVADA că Gofman e păpușărit de Țopa // VIDEO

gofman

Încă o dovadă de acțiunile lui Mihail Gofman din ultimul timp, ieșirile sale în presa controlată de clanurile Țopa și Lucinschi, deplasarea în SUA și conferința de presă organizată luni fac parte dintr-un scenariu pus la punct și organizat de cercuri financiare și mafiotice obscure care vor să pună mâna pe putere și pe sistemul financiar al Republicii Moldova.

De această dată este comportamentul din conferința de luni a lui Mihai Gofman, conferință de presă la care este văzut doar microfonul Jurnal TV. La un moment dat, în timp ce Gofman își încheia „dezvăluirile” ziaristul de la Jurnal TV Dumitru Mișin, care stătea în fața unui laptop performant care cost câteva zeci de mii de lei, îi face un semn cu mâna care semnifică „ok” în sensul că a vorbit ceea ce trebuie.

Acest comportament demonstrează încă o dată că Gofman îndeplinește anumite comenzi. Se știa demult că el era omul controversatul Veaceslav Platon, cunoscut drept „raiderul Nr1 al spațiului CSI” și pentru care Gofman a supravegheat operațiunile de spălare a zeci de miliarde de dolari din Rusia prin intermediul băncilor și sistemului judecătoresc moldovenesc.

În ultimul timp s-a atestat o apropiere a lui Platon cu clanurile Țopa și Lucinschi, întrucât toate grupările văd în stabilizarea politică și economică a Republicii Moldova un pericol pentru ei – unii nu-și vor mai putea continua afacerile murdare, alții se îndepărtează tot mai mult de posibilitatea revenirii la guvernare.

Dovadă a acestei conlucrări este apariția practic concomitentă a lui Gofman la posturile controlate de Lucinschi și Țopa, mediatizarea masivă a declarațiilor acestuia și altora precum Sergiu Sagaidac. Potrivit unor surse, apogeul acestui plan ar urma să fie pus în implementare în foarte scurt timp, înainte de alegerile prezidențiale din 30 octombrie.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By