Domnica Cemortan, categoric „împotriva” Maiei Sandu: Eu pun vot NUL

cemortan

Activista Domnica Cemortan a îndemnat cetățenii să nu o voteze pe Maia Sandu, candidatul propus de PAS pentru alegerile prezindențiale.

„Astăzi din partea unui partid, Maia Sandu a fost înaintată pentru a participa la prezidențiale.
Să o votăm pe Maia Sandu?
EU zic categoric NU!!!
Tu ce zici?”
, a scris Domnica Cemortan pe Facebook.

„Eu pun vot NUL.
Am să desenez cai verzi pe pereți pe buletinul de vot”, a mai scris Cemortan.

Domnica Cemortan aduce și argumente la postarea sa. Ea susține că Maia Sandu a făcut parte dintr-un guvern corupt și că la fel, poartă răspunderea pentru miliardele furate din sistemul bancar.

„Ea, a FĂCUT parte din guvernarea în care a fost transferat miliardul. Sub nasul tău, prin partidul tău, și tu nu știi? Eu nu cred. BUN, dacă nu te-a convins asta, atunci alt argument. Ea a semnat /dat/ autorizat transferul banilor într-o bancă OFFSHORE. Tu ai lucrat la banca mondiala și știind ce înseamnă offshore și sumele respective fără a Îți pune întrebări?Tu știi, dacă ea făcea asta în timpul cât lucra la banca mondiala era ÎN PUȘCĂRIE demult. Nici asta nu te-a convins? Ei atunci întreabă-te de ce a ieșit la televiziunea când deja nu mai era ministru și a vb de miliard da nu cand era ministru în guvernul când s-a furat miliardul?”, i-a răspuns Cemortan unui internaut.

You may also like

Comments are closed.

By