DETALIUL CARE LE-A SCĂPAT MULTORA! Unde a ținut Gofman Conferința de presă

gofman444

Presa Țopilor distribuie cu mare nesaț o poză din care trebuie să reiasă că Gofman se află în SUA unde explică autorităților americane cum a fost furat miliardul. Exact această poză demonstrează cu totul altceva că Gofman Mihail, împreună cu avocatul violatorilor, a vizitat oficiul pentru migrație din cadrul Departament of Homeland Security.

Screen Shot 2016-07-12 at 11.51.03 AM

Department of Homeland Security este un fel de minister de Interne care pe lângă toate se ocupă de migrație. Acest lucru poate fi văzut chiar și pe site-ul lor oficial. Gofman de agramat ce este a citit doar cuvântul de sus, care seamănă cu cel din română (DEPARTAMENT) și văzând vulturul din siglă nu a mai citit și Homeland Security, crezând că moldovenii sunt destul de proști ca să înghită minciunica și să creadă că el depune mărturii prin SUA și se întâlnește cu importanți oameni de stat pe marginea problemei miliardului.

Trucul ieftin a lui Gofman este menit să dea credibilitate declarațiilor lipsite de partea probatorie. Cel mai interesant este că acest complice în acordarea creditelor frauduloase de la BEM, tot el fiind supranumit și ȘEFUL ABNALULUI și-a ținut și conferința de presă în aceeași clădire – oficiul pentru migranți.

Gofman nu a făcut nimic altceva decât să meargă acolo ca să ceară azil politic. Declarația potrivit căreia se va întoarce în zece zile, a fost lansată pentru a permite presei subordonate lui Țopa și Platon să amplifice scandalul, iar el la urmă să spună că e periculos să se întoarcă în țară, simplificându-i esențial munca avocatului care s-a dat drept mare om de Stat, fiind defapt demult demis din funcție cu un mare scandal.

Despre avocatul care a emis scrisoarea către CNA puteți afla mai multe de pe today.md, care publicat un articol la această temă.

Gofman a organizat împreună cu Platon și Țopa întreg acest circ pentru a fugi de răspundere în dosarul BEM, or anume el a fost una dintre piesele importante în delapidarea sumelor enorme din visteria Statului. În schimb Platon și Țopa îi oferă asistență în obținerea azilului politic, obținând și ei anumite garanții că la iveală nu vor ieși adevăratele scheme, or Gofman le cunoaște.

Așa e domnule Imigrant ? Așa e Natalia ? Numai să nu spuneți că nu ați știut din timp și nu l-ați putut verifica pe fugar cum nu l-ați verificat pe Cârnățar.

You may also like

Comments are closed.

By