CUM I-AM PRINS CU MÂȚA-N SAC! Rușinică, presă de partid! Interviul lui Filat de la KP – un fake pentru proști!

Screen Shot 2016-07-07 at 7.54.04 PM

Așadar, după ce au dat-o în bară, cei din stafful lui Filat încearcă să dreagă greșeala oribilă care pune în pericol relația lui Vlad Filat cu Victor și Viorel Țopa. Da ați înțeles corect, mă refer la interviul Bombă scris de un oarecare Igor din numele lui Vlad. Târziu – schema le-a fost deconspirată și degeaba mai strigă acum: prindeți hoțul!

Cronologic vorbind, totul s-a produs în felul următor:

1. Varianta inițială a acestuia (primită cică de KP prin avocat direct de la Filat) a apărut în felul următor:
Screen Shot 2016-07-07 at 8.00.06 PM

2. Pe Unimedia apăruse însă altceva – o traducere diametral opusă a pasajul care se referea la Țopa și îi plasa undeva în zona crimelor de la BEM:
Screen Shot 2016-07-07 at 7.47.45 PMInițial, după ce chiar Viorel Țopa sesizase că Filat nu l-a atacat, făcând trimitere la Unimedia, toți au râs mult de traducerea tâmpă a celor de la Unimedia, or, KP e sursa la care făceau trimitere, deci KP deține textul original și nu invers.

3. Până și Jurnal de Chișinău (jc.md) a tradus corect pasajul, după ce apăruse pe KP. Ca niște jurnaliști corecți (ei stau în redacții diferite de cei de la JTV și Jurnal.md) aceștia au făcut trimitere la sursa inițială, exact cum a făcut-o și restul presei:

Screen Shot 2016-07-07 at 7.54.04 PM

4. Când și-au dat seama că au dat-o în bară cu KP-ul, iar presa care nu-i slujește a sesizat că Filat îl atacă pe Țopa, cei din staful lui Filat, la insistența Țopilor, au intervenit pe lângă KP să modifice știrea și să o dea în varianta Unimedia (chiar dacă interviul e scris din celulă special pentru KP de Filat), ca ulterior să publice această știre manipulatoare ca tot titlul ei: Dezinformare crasă în presa lui Plahotniuc; Dovada că holdingul oligarhului fabrică minciuni pe bandă rulantă // FOTO

Astfel, cei din slujba lui Țopa și Filat au demonstrat câteva lucruri:
1. Interviul a fost scris în română și transmis KP-ului
2. Unimediei i s-a dat varianta scrisă înainte ca ea să apară pe KP
3. Și Țopa a primit aceeași variantă înainte ca ea să apară pe KP
4. Interviul pentru KP e o plasare – un text băgat contra plată
5. Țopa, Filat și Staful lui Filat își coordonează în mare parte acțiunile

P.S. SFAT GRATUIT 4: Igor, scoate în general pasajul acesta din KP că vă face mai mult rău. Dacă îl lași în varianta inițială iese că îl susții pe Plahontiuc. Dacă îl lași în cea modificată demonstrezi că îți coordonezi acțiunile inclusiv cu Țopa și că tot ce am scris mai sus e adevărat iar interviul e un fake scris de tine în română și tradus prost în rusă – nu invers.

P.P.S. Am mai zis-o, un screenshot e mai bun decât 1000 de cuvinte. O zi bună să ai și nu mai fi căscat ;)

You may also like

Comments are closed.

By