Condamnat la 18 ani de pușcărie: A impus o familie din Străşeni să cerşească în Moscova

cersetoare

Un locuitor al raionului Nisporeni a fost condamnat recent pentru traficarea unei familii din raionul Străşeni pe care a obligat-o să cerșească în Federaţia Rusă.

Potrivit Procuraturii din Străşeni, în perioada anului 2003, inculpatul a recrutat un bărbat cu dezabilităţi, pentru a cerşi în orașul Moscova. Câteva luni mai târziu, inculpatul, sub pretextul confirmării identităţii soţului, a transportat-o şi pe soţia victimei, împreună cu fiicele sale minore, la vama dintre Federaţia Rusă şi Ucraina. În continuare, acesta i-a impus, prin aplicarea violenţei pe toţi membrii familiei să practice cerşitul în Moscova până în anul 2008, când bărbatul a reuşit să se întoarcă acasă cu una dintre fiicele sale.

Fiind audiat de procurori, inculpatul, în vârstă de 43 de ani, nu şi-a recunoscut vinovăţia.

Recent, inculpatul a fost condamnat pentru trafic de fiinţe umane şi copii la 18 ani închisoare în penitenciar de tip închis. Prin aceeaşi sentinţă, s-a dispus încasarea din contul condamnatului în beneficiul părţilor vătămate a sumei de 100 mii lei şi 5 mii dolari drept prejudiciu moral cauzat prin infracţiune.

You may also like

Comments are closed.

By