ATENȚIE! EI sunt hoții de buzunare din microbuze // FOTO

Рисунок14

Ofiţerii Secţiei pentru combaterea infracţiunilor în locurile publice şi transport urban din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut în flagrant delict o femeie din capitală, în vârstă de 29 ani, după ce a sustras un “Iphone 5” din buzunarul unei tinere de 25 ani. Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 12 iulie curent, în maxi taxi cu ruta 166, suspecta fiind reţinută şi escortată la inspectorat pentru documentare, iar telefonul mobil a fost returnat victimei.

Un alt hoţ de buzunare a fost reţinut pentru că ar fi furat 2 250 euro din buzunarul unui bărbat în vârstă de 54 ani. Furtul a avut loc de asemenea în maxi taxi de pe ruta 166, la sfârşitul lunii iunie curent. Individul bănuit de infracţiune a fost identificat şi reţinut ulterior, după ce au fost desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii, care s-a dovedit a fi în vârstă de 29 ani. Acesta şi-a recunoscut vinovăţia, însă banii furaţi i-ar fi cheltuit deja.

În ambele cazuri sunt demarate acţiuni suplimentare de investigaţii, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor,.

Potrivit poliției, tânăra riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani, iar al doilea bănuit de furtul a 2 250 euro riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By