Atentatul din Nisa // Printre victime nu există moldoveni

ATENTAT-TERORIST-in-Franta-in-Nice-cel-putin-60-de-morti-LIVE-TEXT

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene a RM, printre victimele atacului din 14 iulie de la Nisa nu au fost identificaţi cetăţeni ai Republicii Moldova. Totodată, instituția menţionează faptul că autorităţile franceze continuă operaţiunile de identificare a persoanelor decedate.

De asemenea, MAEIE anunţă că, în urma sesizărilor primite din partea familiilor cu privire la trei cetăţeni moldoveni care se aflau în zona Nisa la momentul producerii atacului de pe Promenada Englezilor, aceştia au fost localizaţi, fiind în afara oricărui pericol.

Ambasada Republicii Moldova în Franţa menţine legătura permanentă cu Celula de criză instituită de autorităţile franceze şi monitorizează evoluţia situaţiei.

974x468

Amintim că cel puțin 80 de oameni au murit, între care și copii, în http://moldova24.info/2016/07/carnagiul-de-la-nisa-84-de-morti-printre-care-10-copii-deocamdata-nu-se-cunoaste-daca-printre-victime-sunt-moldoveni/, Franța chiar de Ziua Națională. Șoferul unui camion a intrat intenționat cu viteză într-o mulțime de oameni care veniseră să vadă focul de artificii dedicat Zilei Frantei. Persoanele care reușeau totuși să scape de sub roțile vehiculului, erau împușcate. Oamenii legii, au găsit în camion numeroase arme de foc și grenade.

You may also like

Comments are closed.

By