Alcool contrafăcut în condiţii insalubre, depistat în două garaje din Chișinău // VIDEO

Screenshot_3

Ofiţerii de investigaţii din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au demascat activitatea frauduloasă a unui bărbat în vârstă de 38 ani, care comercializa băuturi alcoolice contrafăcute în proporţii deosebit de mari. Bărbatul avea închiriate două garaje, dotate cu tot necesarul pentru a îmbutelia băuturi alcoolice tari în lipsa certificatelor de calitate sau sanitar-veterinare, în condiţii insalubre. Ulterior, băuturile alcoolice erau comercializate ilegal prin intermediul a două cafenele, care îi aparţin.

În urma percheziţiilor desfăşurate la domiciliu, garaje, în automobilul personal şi la întreprinderea individuală, înregistrată pe numele soţiei, poliţiştii şi procurorii au depistat un aparataj de îmbuteliere, capace, sticle şi vase din plastic, precum şi o cisternă plină cu alcool contrafăcut. Astfel a fost sigilată o cantitate de alcool contrafăcut de peste 1 500 litri. Totodată au fost sigilate şi garajele unde se produceau şi se îmbuteliau băuturile.

Poliția a iniţiat o cauză penală pentru falsificarea şi contrafacerea produselor, care prevede amendă în mărime de la 20 000 lei la 40 000 lei sau închisoare de pînă la 1 an.

You may also like

Comments are closed.

By