Votul în România a arătat cum mor eroii falși! E despre Iohannis și votanții lui naivi

big-peste-50-de-milioane-de-lei-pentru-urmatoarele-alegeri-parlamentare

Ieri în România au avut loc alegerile locale generale. În urma acestui scrutin reprezentanții Partidului Social Democrat, condus de Liviu Dragnea, au înregistrat o victorie neașteptată. Deși mai mulți membri PSD, în special candidați și lideri importanți au fost purtați pe drumuri de către DNA și judecători, de fiecare dată cu filmări și texte dure, aceștia au reușit până la urmă să obțină mandate în fruntea celor mai importante orașe din România, respectiv vor deține și controlul în Consiliile locale.

Rezultatele alegerilor din România sunt de fapt rodul muțeniei lui Iohannis. Mulți și-au pus speranța în acest președinte, dar până la urmă s-au convins că mutul a rămas mut. Efectul va ajunge și la noi dacă nu vom fi atenți la următoarele alegeri parlamentare.

Pentru a nu lăuda sau ține parte social-democraților din România, deoarece nu-i apreciez, vreau să fac o parabolă cu situația politică din Republica Moldova. Dar nu voi face parabola dintre PSD cu alt partid moldovenesc. De această dată fac asocierea personalității lui Iohannis cu personalitatea politicianului Maia Sandu.

După cum am notat mai sus, poporul român a mers masiv la votul prezidențial și a ales un altfel de președinte. De această dată fără „ESCU”, lansând astfel era neînțelesului și muțeniei.

La noi, dacă observați bine, pe lângă promovarea avocatului oligarh, încearcă să crească și Maia Sandu, o altă muțenie de genul Iohannis. Unii cred că ea ar fi soluția cea mai bună, dar scapă din vedere să tragă un ochi și peste Prut. Acolo avem exemplul că ”AȘA NU SE POATE!”.

Așadar, la următoarele alegerile prezidențiale din Republica Moldova să fiți atenți pe cine puneți ștampila „Votat”, să nu vă treziți ca românii din dreapta Prutului – decepționați, dezorientați și supărați pe votul dat.

Peste puțin timp după alegeri, în cazul dacă Sandu câștigă, veți înțelege că președintele vostru a dispărut undeva în sediile prezidențiale și va apărea tocmai peste patru ani sau la paradele oficiale. Așa nu se poate, sincer!

Moldova, după cum am mai spus de câteva ori, are nevoie de un om care să unească în jurul său tot poporul. Nu mai avem nevoie de un președinte care să împartă oamenii în răi și buni, în ai lor și ai noștri, în muți și vorbitori. Avem nevoie de un președinte care să vorbească, să fie gospodar și să țină la interesele acestui neam!

sursa: gandrabur.net

You may also like

Comments are closed.

By