(UPDATE) Momentul EXPLOZIEI de pe Aeroportul Ataturk, surprins de camerele video // Numărul morților a ajuns la 50

ataturk-airport-attack

01.40 // UPDATE // Numărul morților a ajuns la 50, iar cel al răniților – la 105, scrie independent.co.uk.

01.35 // UPDATE // Majoritatea victimelor atentatului sinucigaș sunt cetățeni turci, dar printre ei se află și străini, a afirmat miercuri un oficial turc, potrivit Reuters.

00.47 // UPDATE // Fostul premier român Victor Ponta urma să părăsească Istanbulul marţi seară. Avea o cursă spre Bucureşti la miezul nopţii. În momentul exploziilor, Ponta a spus că se afla în maşină, în drum spre aeroport.

00.35 // UPDATE // Aeroportul internațional Atatürk din Istanbul se închide. Avioanele aflate în zbor vor avea permisiunea să aterizeze pe aeroportul internațional Atatürk din Istanbul până la orele 21.10 GMT (miercuri, 00.10), decolările fiind deja oprite, a anunțat un oficial al companiei Turkish Airlines, notează Agerpres.

8

00.20 // UPDATE // Ministerul de Externe al RM nu cunoaște deocamdată dacă printre victime sunt cetățeni moldoveni.

00.15 // UPDATE //În urma exploziilor au murit 28 de oameni, iar circa 60 au fost răniți, potrivit Guvernatorului orașului Istanbul, Vasip Şahin.

101947834_Ambulance_que_outside_ataturk_Foreign-large_trans++gCXocDQF5kP7s3jSjli3eCH0-jRUT4rHK8EgtaGoQwQ

00.10 // UPDATE // Un oficial turc a declarat pentru agenţia Associated Press că trei terorişti s-au aruncat în aer imediat după intrarea în aeroport în momentul în care fuseseră observaţi şi vizaţi de focuri de armă de către agenţii forţelor de ordine. Exploziile au avut loc în zona „Plecărilor internaţionale”. Imaginile şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere, scrie RTV.net.

23. 20 // UPDATE // Toate zborurile au fost deja anulate pe cel mai mare aeroport al Turciei.

23.10 // UPDATE // Ministrul turc al Justiţiei, Bekir Bozdağ a declarat că zece persoane au murit în atentat, potrivit Reuters. Bilanţul, însă, nu a fost confirmat și din alte surse.

Urmăriți IMAGINI LIVE:

23.01 // UPDATE // O armă tip Kalashnikov a fost găsită în parcarea de la unul dintre terminalele de plecări.

22.40 Cel puțin două explozii au avut loc în această seară pe aeroportul Ataturk din Instanbul, Turcia, informează aljazeera.com. Totodată, au fost auzite focuri de armă.

În urma deflagrațiilor, mai multe în jur de 40 de persoane au fost rănite, notează independent.co.uk.

9

Conform CNN Turk, doi terorişti s-au aruncat în aer la intrarea principală în aeroport. În acelaşi timp, focuri de armă au fost trase dintr-un vehicul, scrie Mediafax.

CmD4Sj3XEAAu2cq

CmD6cc0WQAAXmaQ

You may also like

Comments are closed.

By