Surprins de camerele de supraveghere cum fură un laptop dintr-un market // VIDEO

Screenshot_4

Ofiţerii de investigaţii ai IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut un locuitor al capitalei, consumator de droguri, în vârstă de 31 ani. Acesta este bănuit că a furat un laptop lăsat în cutia pentru păstrarea bunurilor dintr-un market.

Incidentul a avut loc acum două zile, când victima în vârstă de 19 ani, a solicitat ajutorul poliţiei depistând lipsa laptopului în valoare de 200 euro. Veniţi la faţa locului, poliţiştii au iniţiat investigaţii în acest sens. Ulterior, fiind examinate secvenţele video de la camerele de supraveghere, instalate în local, individul a fost identificat şi reţinut ulterior. Totodată poliţiştii întreprind acţiuni speciale pentru a depista laptopul, întrucât individul susţine că l-ar fi vândut unui cunoscut.

În context el este cercetat penal pentru furt şi a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By