SONDAJ // Scandalurile care l-au dezumflat pe NĂSTASE! Vezi unde a ajuns omul Țopilor

big-andrei-nastase-platforma-da-urmareste-schimbarea-clasei-politice-plahotniuc-deja-isi-cerseste-libertatea-prin-strainatate

Autoproclamatul lider al poporului, Andrei Năstase, pierde tot mai mult în sondaje. Deși se declară singur ca fiind cel mai iubit dintre moldoveni, partidul condus de acesta a fost devansat de toți colegii săi de proteste și ocupă abia locul 4 în preferințele moldovenilor.

Astfel, în cazul unor alegeri parlamentare anticipate, Partidul Demnitate și Adevăr al lui Năstase ar acumula doar 11% și s-ar clasa doar pe locul patru arată datele sondajului realizat de Fondul Opiniei Publice, prezentat astăzi.

În același timp, și ratingul personal a lui Andrei Năstase a avut de suferit mult din cauza investigațiilor jurnlistice în care au fost dezvaluite scheme cu implicare, dar și faptul că acesta și-a implicat și mama în spălarea milioanelor din Frankfurt. În alta ordine de idei, din cauza trecutului său glorios, inițiatorul mișcării protestatare finanțate de Țopi, a ajuns să fie devasat de foștii săi parteneri de proteste Igor Dodon, Renato Usatîi, dar și Maia Sandu, cu care nu pot împărți acum funcția de președinte.

You may also like

Comments are closed.

By