ȘCOALA DE STUDII AVANSATE ÎN MANIPULARE. LECTORI – GONȚA, CHEIANU ȘI CEBOTARI

filat

Ieri personajele enumerate în titlul de mai sus ne convingeau că Șor va fi eliberat. Ei încercau să ne explice că totul e o farsă, iar cel grație căruia am aflat că Vlad Filat estorchează truselea de milioane de euro și mașini amantelor, va fi eliberat în scurt timp.

Unul mai compromis ca altul, din cauza relațiilor cu Țopii și Filat, cei trei, dar și alți sugaci ai BEM-ului, au încercat să diminuieze impactul acțiunilor procurorilor, declarându-le farsă, exact cum diminuau astăzi cei de la Ziarul Național numărul participanților la protestul din fața judecătoriei. Îi înțeleg și pe unii și pe alții.

Odată cu încarcerarea lui Șor, clica proțopofilatelistă, pierde orice armă de contraatac: SCANDALOS – Al nostru e închis iar Șor… tot. Din acest motiv, au profitat chiar și de ultima zi, doar ca să influiențeze oamenii măcar cumva – Totul e regizat. Al nostru e închis iar lui Șor îi vor da drumul și l-au arestat reținut pentru 72 de ore doar ca să ne ungă ochii.

Periculoase aceste pronosticuri de scurtă durată, nu-i așa ? Or, adevărul te lovește fix în secunda doi.

Pe cei de la Ziarul Caravitei îi înțeleg la fel de bine. Cum să dea ei informații despre faptul că pe Șor au venit să-l susțină mai mulți oameni decât pe Filat, iar un primar a reușit să adune doar din Orhei mai mulți simpatizanți decât FILAT CU ÎNTREG PLDM-UL lui? Așa ceva nu trebuie să afle consumatorul de informații. El trebuie manipulat cu cifra zecilor de protestatari. , chiar dacă poliția spune că au fost cam 1000.

Deveniți penibili, dragi presari. Și asta se vede. Se vede bine. Credibilitatea lui Cheianu a plecat la Frankfurt, cea a Angelei s-a scurs pe parbrizul Mercedesului în timp ce ea posta mesajele lui Filat pe Facebook, iar lui Ciubotaru i-a mâncat-o Năstase la una dintre cinele cele de taină, la care numai Țuțu are acces.

#UNDEIMILIARDUL #FRANKFURTFOREVER #TRUSELEA #SHORBETISHOR #FILAT19

GABRIEL CĂLIN

You may also like

Comments are closed.

By