Pușcărie pe viață pentru doi bărbați din Vulcănești: Sunt acuzați de omor

puscarie_rtv_54956000

Doi locuitori ai oraşului Vulcăneşti au fost condamnaţi la detenţiune pe viaţă pentru omorul angajatorului la care efectuau lucrări de construcţie.

Cazul a avut loc în septembrie 2015. Cei doi tineri au fost angajaţi la lucrările de reparaţie a vilei. În rezultatul unui conflict iscat între angajator şi inculpaţi, aceştia l-au bătut, i-au legat mâinile şi picioarele şi l-au aruncat în beci, corpul neînsufleţit al căruia a fost depistat de către vecini.

Agresorii au sustras de la victimă bani şi bunuri estimate la peste 13 mii de lei, dar şi cheile locuinţei sale din mun. Chişinău, de unde au sustras bunuri estimate la peste 127 mii lei. Automobilul victimei, sustras de către inculpaţi, a fost găsit abandonat într-o pădure.

Pentru comiterea omorului intenţionat săvârşit cu deosebită cruzime, a furtului şi răpirii mijlocului de transport, inculpaţii, cu vârstele de 19 şi, respectiv, 20 de ani au fost condamnaţi la detenţiune pe viaţă. De asemenea, aceştia au fost obligaţi să achite în beneficiul succesorului părţii vătămate 746 mii lei drept prejudiciu moral şi material cauzat prin infracţiune.

You may also like

Comments are closed.

By