3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Probleme mari la JTV. Psihologul trustului abia de se mai isprăvește

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Dupa căderea bruscă de imagine a liderilor Paporului cauzată de propriile schelete din dulapurile prăfuite ale trecutului avia glorios, jurnaliștii din Trustul media, finanțat de mama lui Andrei, care îl împrumuta cu bani pe Țopa, acuza probleme psihologice grave – li-i târșă să vină la lucru.

Ei spun că nu pot primi salariile știind ca îl iau de pe conturile mamei lui Andrei Nastase, pe care femeia îi strânge din pensie pentru operație.

Mai mult ca atât, pâna și psihologul trustului (Diana Țopa, sora lui Viorel) cedează nervos, or ei, cea care a primit peste jumătate de milion de euro de la Aeroflight, îi vine greu să-și îmbărbăteze subalternii pentru că, deși are diplomă în domeniu, nu știe cum să le stăpânească emoțiile. Îi vine greu să răspundă la întrebarea reporterilor și producătorilor: Cum să ieșim la lucru daca acasă, familiile ne spun ca voi sunteți niște micncinoși care ați furat țara din 95 și pâna în 2009 și defapt ați fost parteneri de afaceri cu Plahotniuc și Voronin, iar tu, Diana, ai administrat resursele umane ale familiei Voronin în banca care le aparține prin 2004-2005.

De cealaltă parte, la Frankfurt, Victor Țopa a apelat și el la ajutorul medicilor pentru că are grave probleme cu memoria și dedublare de personalitate. Finanțatorul revoluției cherosenului are prea multe conturi de skype și uita în permanență parolele, fapt care-i îngreuneaza comunicarea cu Andrei – finul său de cununie, dar și alți proțopiști din Moldova, gata să se ascundă în paământ de rușinoasa istorie în care s-au băgat. În ceea ce ține de dedublarea personalității, Victor ba se crede Victimă a lui Plahotniuc, ba partener al acestuia. Medicii spun ca e un caz clinic, însa omul refuză internarea. În schimb, nefratele acestuia, Viorel, a acceptat să fie internat după ieșirea sa în direct la Unimedia, pentru că atunci cand s-a urmărit în reluare și-a dat seama că e grav bolnav și obsedat fiind, nu poate rosti nimic altceva decât: Plahotniuc si Platforma Da, iar atunci cand îi sunt puse intrebari se balbaie.

Autor: Viorel Transferel
*textul de mai sus e mai sus. Pamfletul e in el, chiar daca detaliile sunt reale in marea lor majoritate. Texte pro-țopa puteți găsi pe JurnalTV.md, Jurnal.MD și presa BEM de sufletul PLDM

Credit Foto: tare demult, aceasta poza a ajuns pe meleagurile internet-ului gratie lui Eugen Luchianiuc, daca nu gresim…

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img