Prinși după ce au furat bunuri dintr-un garaj din sectorul Centru // VIDEO

j

Patru minori cu vârstele cuprinse între 14 ani şi 17 ani, domiciliaţi în capitală, au fost reţinuţi şi documentaţi de către angajaţii IP Centru al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pentru că ar fi pătruns tainic într-un garaj, din strada Molocanilor a sectorului Centru, de unde au sustras o maşină de spălat automată, un televizor de model “Samsung”, seturi de veselă de marca ”Ambra” şi ”Alessi”, un set de pahare de marca “Aliseo”, un set de albituri de marca “Zara Home”. Potrivit proprietarului, prejudicial material cauzat se ridică la suma de peste 65 000 lei.

Bănuiţii ar fi forțat lacătul de la uşă, în perioada de timp de la 29 aprilie şi 29 mai curent, când proprietarul a depistat lipsa bunurilor menţionate şi a informat Poliţia. Respectiv poliţiştii au depistat lucrurile furate, care au fost vândute unor persoane la preţuri reduse. Totodată au iniţiat o cauză penală pentru furt în proporţii considerabile, care prevede amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Întrucât bănuiţii sunt minori, ei sunt cercetaţi penal în stare de libertate. De asemenea poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lor în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

You may also like

Comments are closed.

By